dilluns, 13 d’octubre del 2014

BENVINGUDA!

Amb aquest bloc pretenem donar-nos a conèixer en el món d'internet i difondre la nostra tasca entusiasta pel cant coral en aquest mitjà tan potent. Aquest bloc ens facilitarà la tasca d'aplegar els programes, fotografies, i enregistraments que anem generant al llarg de l'any per fer-los accessibles a tothom i mantenir-los centralitzats amb l'objectiu d'anar escrivint dia a dia la nostra modesta història que volem compartir amb tots vosaltres.


3 comentaris:

  1. Ostres que bonic que està quedant el blog. Feia dies que no hi entrava i m'he quedat sorpresa de tot els que s'hi pot veure.
    Gràcies Carme per la feina feta
    Teresa Domingo

    ResponElimina
  2. Moltes, moltíssimes gràcies Carme, això es el que a la Coral teníem pendent, a més de convenient el trobo interessant i molt ben estructurat, ens calia una pàgina i no tant sols per divulgació, sinó que nosaltres els cantaires podrem tenir l’arxiu en qualsevol moment al nostre abast. T’animo a que continuïs actualitzant-la encara que suposo que et portarà un treball extra.
    Endavant, felicitats i em remeto al principi, moltes gràcies, una abraçada.

    Josep Sanahuja

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Josep pel teu comentari. M'agrada treballar en blocs així que actualitzar aquest de la coral serà tot un plaer. M. Carme

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.