dijous, 28 de març del 2024

ACTIVITAT DE PORTES OBERTES AMB L'ESCOLA SANTA CREU 20 MARÇ 2024

 

Fotos de la Jornada


Una de les activitats més engrescadores del 75è aniversari ha estat la d'obrir la Coral als xiquets i xiquetes del poble, a través d'un projecte conjunt amb l'Escola a qui donem les gràcies per la seva entusiàstica implicació. L'activitat estava programada per dos dies: el primer, la visita dels alumnes a la Coral, i el segon, un mes després, l'acte de cloenda que consistiria en un concert de xics i grans i el lliurament de premis dels treballs de redacció i de dibuix que vàrem convocar en aquesta primera sessió.

Els cantaires encarregats de la visita eren el Josep Sanahuja, la Carme Alonso, la Teresa Domingo i l'Imma Farré que van rebre el suport logístic d'uns quants cantaires voluntaris més. 

El dilluns 18 de març van visitar la Coral els alumnes d'Infantil i  Cicle Inicial, i el dimecres 24 els dels Cicles Mitjà i Superior acompanyats per un parell o tres dels seus mestres. La sessió es va dividir en dues activitats simultànies, mentre un grup d'alumnes aprenia, dins de la sala d'assaig la cançó escollida per l'ocasió de la mà d'una de les directores de l'antiga coral infantil, Coral Dolces Veus; l'altre grup es quedava a l'auditori amb els altres dos membres de la coral on, a través dels plafons explicatius de la història de la Coral, elaborats en motiu del 75è aniversari pel cantaire Jordi Prió, anaven explicant als alumnes l'origen i la trajectòria històrica de la Coral i de l'edifici adquirit. Per finalitzar, els nens i nenes van ser obsequiats amb un tros de coca i xocolata i amb l'encàrrec d'aprendre's la cançó pel dia del concert i amb l'estímul de presentar un escrit o un dibuix d'allò que els havia suggerit la visita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.