dimecres, 27 de març del 2024

CONCERT A ALGERRI DINS DEL CICLE DE CONCERTS ALS MUNICIPIS LLEIDATANS 23 MARÇ 2024

Programa

Presentació

Bona tarda.

Benvinguts i benvingudes,

La Coral Joia de Maig d’Anglesola som una coral  formada per una quarantena de  cantaires  d’Anglesola i de  diversos pobles de les nostres comarques més properes ( Urgell, Noguera, Segrià, Pla d’Urgell...). L' última incorporació ha estat un cantaire d’aquí d’Algerri i que és el Ricard.

Som una coral  amb gent compromesa amb la música, amb  la cultura i amb  el país; una coral oberta a totes aquelles persones que, mogudes per la sensibilitat de la música i el cant volen compartir aquesta experiència. Aquesta  diversitat  ens  permet un enriquiment  musical i humà creant  uns vincles de relació i d’amistat que van molt més enllà de la música i de la nostra afició de cantar. Bé, tot això no seria possible sense el treball incansable del Narcís Cercós de Ponts, una persona exigent i rigorosa i amb una gran  sensibilitat per la música. Ni tampoc sense el nostre pianista, el Marcel Fabregat de Tàrrega,  incondicional,  atent i pacient que  sempre ens acompanya allà on anem. Ells dos són les peces claus d’aquest engranatge  que ens motiva a tirar endavant.

El motiu d’aquest concert avui és perquè la coral està d’aniversari. Aquest any celebrem els 75 anys d’història i fruit d’aquest esdeveniment, l’Institut d’estudis Ilerdencs ens ha donat  l’oportunitat de poder oferir uns cicle de concerts  arreu del territori. Aquest cicle comença avui aquí a Algerri i continuarà a Bellpuig i Belianes. Els llocs escollits són  pobles dels quals hi ha cantaires que formen part de la coral Joia de Maig. 

Gràcies per la vostra assistència i esperem que gaudiu del concert.

Moltes gràcies.

Teresa Domingo
Presidenta de la Coral


Felicitació de l'Ajuntament



Fotos i Vídeos del Concert

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.