dijous, 18 d’abril del 2024

CONCERT A BELIANES DINS DEL CICLE DE CONCERTS ALS MUNICIPIS LLEIDATANS 14 ABRIL 2024



Galeria d'imatges

PRESENTACIÓ DEL CONCERT

Bona tarda

Benvinguts i benvingudes,

En primer lloc, volem agrair a l’Ajuntament i a la Parròquia la bona predisposició i les facilitats que ens ha donat a l’hora de poder organitzar aquest concert.

Tot seguit, us en volem explicar el motiu: la coral Joia de Maig està d’aniversari. Fou fundada l’any 1949 i per tant aquest any celebrem els 75 anys d’història. Fruit d’aquest esdeveniment tan important per nosaltres i gràcies a l’Institut d’estudis Ilerdencs, se’ns ha brindat  l’oportunitat de poder oferir un cicle de 3 concerts arreu del territori. Com bé sabeu, la coral està formada per cantaires d’arreu de les nostres comarques veïnes . Per aquest motiu docs, vam decidir que els llocs escollits fossin pobles amb cantaires de  la coral que setmana rera setmana fan un bon esforç venint a Anglesola a passar una bona estona cantat.

Aquest cicle va començar el passat 23 de març a Algerri, on hi tenim un cantaire recentment incorporat,  el diumenge passat el vam fer a Bellpuig d’on també hi tenim cantaires des de fa moltíssims anys (algun com l’Isidre que malauradament ja no hi és) i l’acabem aquí a Belianes, poble on sempre hi hem mantingut uns forts vincles musicals i  d’amistat. Per això, no podem deixar de recordar els amics que tants anys ens van acompanyar compartint experiències de tota mena: el Tonet, la Pepeta, l’Antonieta i el Carles.

Bé, no ens cansem de repetir que tot això no seria possible sense el treball incansable del Narcís Cercós de Ponts, una persona exigent i rigorosa i amb una gran sensibilitat per la música. Ni tampoc sense el nostre pianista, el Marcel Fabregat de Tàrrega, incondicional, atent i pacient que sempre ens acompanya allà on anem. Ells són les peces claus d’aquest engranatge que ens motiva a tirar endavant

Gràcies per la vostra assistència i esperem que gaudiu del concert.

Moltes gràcies.

Teresa Domingo
Presidenta de la Coral

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.