dijous, 18 d’abril del 2024

CONCERT A BELLPUIG DINS DEL CICLE DE CONCERTS ALS MUNICIPIS LLEIDATANS 6 ABRIL 2024

Programa. Premeu el link per veure el repertori

PRESENTACIÓ

Bona tarda.

Benvinguts i benvingudes,

En primer lloc, volem agrair a l’Ajuntament  i a la Parròquia  la bona predisposició i les facilitats que ens ha donat a l’hora de poder organitzar aquest concert.

Tot seguit, us en volem explicar el motiu: la coral Joia de Maig està d’aniversari. Fou fundada l’any 1949 i per tant aquest any celebrem els 75 anys d’història.  Fruit d’aquest esdeveniment tan important per nosaltres i gràcies a l’Institut d’estudis Ilerdencs se’ns ha brindat   l’oportunitat de poder oferir un cicle de 3 concerts  arreu del territori. Aquest cicle va començar el passat  23 d’abril   a Algerri i continuarà a  Belianes el proper 14 de maig. Els llocs escollits són  pobles dels quals hi ha cantaires que formen part de la coral Joia de Maig. Com alguns ja sabeu la nostra coral està formada per cantaires d’arreu de les nostres comarques veïnes que setmana rera setmana fan un bon esforç  venint a Anglesola per tal de  passar una bona estona cantant. Alguns de vosaltres ja ens coneixeu. Veiem algunes  cares conegudes que de tant en tant ens aneu acompanyant  amb els nostres cants. 

Bé, tot això no seria possible sense  el treball incansable  del Narcís Cercós de Ponts,  una persona  exigent i rigorosa i amb una gran  sensibilitat per la música. Ni tampoc sense el nostre pianista,  el Marcel Fabregat de Tàrrega,  incondicional,  atent i pacient que  sempre ens acompanya allà on anem. Ells són les peces claus d’aquest engranatge  que ens motiva a  tirar endavant.


Gràcies per la vostra assistència i esperem que gaudiu del concert.
Moltes gràcies.

Teresa Domingo

Presidenta de la Coral

                     Tastet musical del concert

Nota de l'Ajuntament de Bellpuig 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.