dijous, 25 d’abril del 2024

ACTIVITAT DE CLOENDA EN MOTIU DE SANT JORDI AMB L'ESCOLA SANTA CREU D'ANGLESOLA 20 ABRIL 2024

Galeria d'imatges

Programa

Vestida de nit (Sílvia Pérez Cruz) Pianista : Marcel Fabregat
La mosqueta i La casa tota petita Alumnat d’Infantil i de Cicle Inicial
Direcció: M. Teresa Domingo

Lliurament de premis de dibuix Cicle Inicial

Els ocells han arribat Alumnat de Cicle Inicial i Mitjà
Direcció: Carme Alonso

Lectura dels treballs premiats de Cicle Mitjà i Lliurament de premis

Cançó de bres per a una princesa negra Alumnat de Cicle Mitjà i Superior
Direcció: Imma Farré

Lectura dels treballs premiats de Cicle Superior i Lliurament de premis

Laura (Lluís Llach) Pianista: Marcel Fabregat

Presentació de l’Auca de la Coral
Som de l’oest  Cant comú
Direcció: Narcís Cercós

Fi de l’acte Coca i xocolata

Repartiment d’auques a tots els assistents

Presentació

Bona tarda. Benvinguts i benvingudes,

Quin goig veure aquest auditori tant ple i quin goig veure tants nens i nenes de la nostra escola.

Com tots ja sabeu la coral celebra el seu 75è aniversari. I a mesura que anàvem planificant  els actes de tot aquest any   vam pensar que seria bo  que els nens i nenes de l’escola coneguessin una entitat del poble amb tants anys d’història. I de seguida ens vam posar en contacte amb l’Alba, la directora de l’escola,  per exposar-li la nostra proposta. La resposta va ser tan positiva que aviat   vam començar a posar fil a l’agulla...La idea era que a partir de la seva visita a casa nostra els i les alumnes poguessin plasmar, cadascú a la seva manera, les seves impressions i a la vegada aprendre alguna cançó per poder finalment organitzar aquest recital musical i literari.

La coordinació entre  l’Alba per part de l’escola i la Pepita per part de la coral ha estat magnífica. La col·laboració entre ambdues parts ha estat en tot moment dinàmica i fluida i sempre hi ha hagut  una bona entesa i una voluntat que tot sortís tal i com s’havia previst. Per això, en  nom de tota la coral volem agrair a tota la comunitat educativa de l’escola Santa Creu, el seu interès i la seva  participació. Al professor de música per la seva tasca d’ensenyar el repertori escollit per aquest dia. I també volem agrair de manera molt especial a l’Alba Cera, la seva generositat, implicació, dedicació  i esforç i sobretot la seva capacitat motivadora  que ha contribuït enormement a   que  aquest projecte avui sigui possible. 

Gràcies Alba, Gràcies a tots!

Teresa Domingo

Valoracions

La nostra valoració de l'acte, en paraules de l'Imma Farré ha estat la següent: Un dia per recordar i del qual estar ben orgullosos per la implicació del grup: arranjament del local, preparació i repartiment de coca i xocolata, jurat literari, directors, pianista, obsequis i repartiment d'auques. I per part de l'escola, la implicació dels mestres, amb la directora Alba Cera al capdavant, uns pares i uns padrins satisfets i els nens i nenes de l'escola, amb la lliçó ben apresa i un interès i conducta modèlics! Seguint l'esperit de joia d'ahir, podem felicitar-nos-en entonant ben fort : "Ai, quin gran goig poder cantar! És la primavera"
Agraïm el feedbak de la directora de l'Escola: Volia agrair de nou l'acte de dissabte. Una organització impecable i un programa molt amè. Els nens i nenes s'ho van passar molt bé i a les famílies també els va agradar molt. Ha estat un plaer poder contribuir a celebrar tan important aniversari (Alba)

Premis atorgats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.